2.holdet sikrer sig endnu en sæson i 1.division

I dagens afsluttende fællesrunde i 1.division blev det til endnu et fremragende resultat for 2.holdet, da Silkeborg blev slået med 4½-3½.

Kresten og Jakob Bjerre stod for 2 flotte gevinster i henholdsvist et studie i positionsspil og køligt forsvarsspil som modsvar på et voldsomt kongeangreb. Dermed endte vi på 5. pladsen med 26 ½ point og intet mindre end 8 matchpoint. Hele sæsonen har mavefornemmelsen været god, og reelt set var vi aldrig i tvivl om, at vi både kunne og ville sikre os endnu en sæson. Sejren i dag var kulminationen på en uafbrudt stime af flotte resultater, hvor holdet konsekvent har præsteret over forventning. Faktisk har der kun været en enkelt match hvor vi var marginalt knebne favoritter; ellers har vi haft rollen som underdogs. En fornøjelse at være på et hold hvor alle mand på alle brætter har kæmpet samt leveret. Da vi sidste år rykkede op – efter et drame i sidste runde hvor vi lige akkurat nåede at indhente Springeren – kom Henrik Ochsner med champagne for at fejre resultatet. Derfor var det kun passende, at vi også denne gang skålede i gode dråber, og holdet dedikerede det gode resultat til mindet om Henrik.

Fra venstre mod højre de glade Aarhus/Skolerne spillere: Kresten Skytte Hagen, Jesper Hammer Larsen, Jesper Mygind, Jakob Bjerre Jensen, John Rendboe, Jacob Arnbjerg og Thomas Mygind. Michael Tettinek var kørt da billedet blev taget.