Henrik Ochsner 60 år + 200 dage!

Vores sekretær og æresmedlem, Henrik Ochsner, rundede tidligere i år de 60. Pga. Corona var det ikke muligt at afholde en passende markering af fødselsdagen. Det skete så i onsdags på Naturhistorisk Museum, hvor Henrik er administrationschef. Ved den lejlighed præciserede direktør Bo Skaarup, at alderen var 60 år + 200 dage. Henriks betydning for klubben og aarhusiansk skak kan knap overvurderes. I dag er han sekretæren med verdens bedste netværk. Altid årvågen, når der er en reel chance for et samarbejde til gavn for klub eller Chesshouse. Gennem årene har der været utallige kasketter. Formand for Aarhus Skoleskak, mangeårigt bestyrelsesmedlem i Skolerne, leder på skoleskaklejre osv. Vi kipper med flaget, selv om det var hans arbejdsplads og ikke klubben, der havde arrangeret den fine flagalle. Hjertelig tillykke med de 60 år – hip, hip – hurra!!