Festugeturnering!

Tre klubmedlemmer med i Festugeturneringen: IM Uffe Vinther-Schou, Henrik Ochsner og Rasmus Johansen repræsenterer klubfarverne i den traditionsrige Festugeturnering. Der spilles i år med to runder hurtigskak fredag aften og så to runder “rigtig” skak lørdag og søndag.

Uffe vandt sine to hurtigpartier fredag, snublede i 3. runde lørdag men var straks tilbage med gevinst i 4. runde. Med 3/4 er der fine chancer for topplacering. Henrik fik 1 af 2 i hurtigskak, vandt i 3. runde og har ikke fået noteret et resultat for 4. runde i skrivende stund – men resultatet ser foreløbig nydeligt ud.

Mens Uffe og Henrik begge må tilskrives en solid portion rutine er Rasmus debutant i turneringssammenhæng. Efter tre runder var det blevet et 0 i alt. Men heldigvis fejler kamphumøret intet og med en fin gevinst i 4. runde har Rasmus meldt sig godt tilbage i kampen. Man bemærker, at de herrer ikke synes at kende begrebet remis!