1.holdet tabte 3½ – 4½ til SK68 i Skakligaen

Ak – et nederlag: 1.holdet tabte 3½ – 4½ til SK68 i Skakligaen.

Og da det er matchpoint som tæller her, var det et særdeles kedeligt nederlag. Vi havde et par afbud og underpræsterede en anelse, med ca. 0.75 point. Især i bunden var vi presset. Selv rutinerede Finn Pedersen der har spillet fortræffeligt i år, uden tab, gik galt i byen. Kresten havde et heftigt parti hvor det set fra kanten så ud som om der var chancer undervejs. På bræt 7 fik jeg (John Rendboe) en betænkelig stilling, men vred det til en solid remis, hvor jeg måske havde chancer i slutspillet. Jan Sørensen led, som Finn, årets første nederlag. Et svært overskueligt parti, hvor sorts bønder vandt over et tårn. Det virkede lidt stolpe ud. Hilmirs parti så ganske logisk ud. En remis efter et mindre hvidt initiativ. Tror jeg nok. På bræt 5 havde Martin måske et lille pres, der også blev remis. Og så var der toppen. Bjørn Møller Ochsner vandt bare. Som en kværn der stille og roligt kørte gennem modstanderens ellers fortræffelige spil. Ja, ja, præstationen er forlængst over 2700 (!). Uffe Vinther-Schous modstander ofrede løs. Uffe tog, hvor der skulle tages og gav igen, hvor der skulle gives. Det så meget sikkert ud.