Aarhus Skakklub/Skolerne – Jetsmark 2-6. Søndag d.13/11

2. holdet drog, op og ud til de flade strækninger omkring Pandrup/Kaas hvor klubben hedder Jetsmark. Det var for bare et år siden en af landets bedste klubber, der rykkede ned i 1.division på forunderlig vis. Vi stod med et 2. hold, som det mildes talt var svært at samle. Op til weekenden så det knap ud til at vi kunne stille et hold.

Jeg, som holdleder, måtte tage nogle lange arbejdsvagter men så viste holdet sit sammenhold. Den største styrke. Første Jacob Arnbjerg men så i særlig grad Michael Tettinek trådte til og fik samlet de sidste.

Vi var mega underdogs og frygtede det værste. Forventet score 1.41. På bræt 1 sad jeg selv (John Rendboe) dødtræt og spillede mod GM Allan Stig Rasmussen. Spillede endda helt okay, men gik ned hen mod træk 40. Jakob Bjerre var hentet ind fra en familie fødselsdag men sad alligevel og spillede remis med de sorte, forbløffende ubesværet mod stærke Bjarke Jensen (2333).

Jesper Mygind var oppe på bræt 3 mod Andreas Wive. Et langt parti blev holdt remis, det sidste. Michael Tettinek holdt klar remis mod Rathlev og Jacob Arnbjerg var tæt på at vinde mod Henning Lau et kompliceret parti. Vildt. Ratingforskellen var betydelig i alle disse partier.

Christian Schmidt som igen sprang til i nødens stund måtte ned mod Grubert, Nicolai Claussen mod Hoffmann og debutanten Rasmus Johansen mod en Morten Nielsen.

2-6 er et markant nederlag. Men det kunne være gået meget værre. Holdet har scoret 1.62 over forventet i sine to første kampe og udvist et fænomenalt sammenhold. De næste par kampe vil vise vejen.