2. holdet nr. 4

Af John Rendboe

Klubbens 2.hold var for kun et par år siden lidt af et smertens barn, men de sidste par år er det gået glimrende. I år blev det således til en fortræffelig 4. plads, altså en solid midter placering i 2.division gr.3. Det afspejles også af det pointmæssige resultat: 29/56 et lille plus. Det blev til 8 matchpoint.

Esbjerg vandt en klar sejr med 38 point, foran Nordre 2 med 34½, Haderslev fik 30½ så kom vi med 29 p.

Et par spillere var på banen for både 1. og 2. hold i en travl sæson. Fire præstationer skiller sig ud. Både Kresten Skytte Hagen og Vagn Jensen scorede 3/3 i de partier de spillede for 2. holdet. Og både Jesper Hammer Larsen og formand Jacob spillede sig over de 1900. Imidlertid har man valgt ikke at rate divisionen før hele divisionsturneringen er færdigspillet, derfor kan de officielt ikke kalde sig mesterspillere endnu. Men herfra skal der dog alligevel lyde et tillykke med uofficielle titel.

Når man ser på holdets samlede resultater, springer det i øjnene, at ingen kampe blev tabt med mere end 3-5. Det tyder på en soliditet der lover godt for fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *