Hurtigskak hos VRS

Kære alle

Der kommer meget snart en afklaring på Chess House situationen, og dermed også en afklaring på hvordan vores efterårssæson kommer til at se ud. Jeg forventer der kan meldes ud sidst i denne uge. Ligemeget hvilket scenarie der bliver realiseret, vil sæsonstarten dog blive udskudt en uge eller to i forhold til hvad vi typisk plejer.

Men det betyder jo ikke, at der ikke kan spilles skak! VRS afholder de kommende to mandage en hurtigskakturnering, og udover undertegnede er også Uffe tilmeldt turneringen. Detaljer omkring turneringen kan ses på følgende link, hvor man også kan tilmelde sig online.

http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25889

Jacob Arnbjerg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *