Status på opstart

Kære alle

Som I nok alle ved, har Chess Houses kaotiske sommer medført store udfordringer for store dele af Aarhusiansk skak. Og set fra vores klubs perspektiv er et af de presserende spørgsmål naturligvis: hvor og hvornår skal vi igang med at spille skak?!

I bestyrelsen arbejder vi intensivt på at finde den bedste løsning for klubben, men selvom der er identificeret gode og konkrete muligheder, beder vi om fortsat tålmodighed ift en endelig udmelding. Vi skal naturligvis starte op med en efterårssæson med klubskak, foredrag og holdskak. Men rammerne herfor er ikke fastlagt. Vi melder endeligt ud i starten af næste uge, men pt kan vi ikke sige om opstarten bliver sidst i denne måned, eller om det bliver hen i september. Det handler om at finde den bedste løsning; ikke den først mulige.

Der vil blive orienteret både via mail, facebook og hjemmesiden, når der foreligger en konkret dato for opstart, samt et udspil til efterårets kalender. Såfremt der er eventuelle spørgsmål er man altid meget velkommen til at kontakte undertegnede på tlf 22508814

På vegne af bestyrelsen

Jacob Arnbjerg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *